Steun ons

Circus is er nooit genoeg! Dat denken wij bij circusschool Sarakasi ook. Maar uitbreiding en groei is ook van levensbelang voor het voortbestaan van onze vzw.

Daarom hebben we besloten om een deel van onze circuszaal te verbouwen. Weg met de stoffige, lekkende kleedruimte! Daar kan toch iets veel mooiers van gemaakt worden? Onze eigen leden hebben recht op een propere en functionele ruimte waarin ze kunnen rusten en eten. Daarnaast zullen we de polyvalente ruimte voor verschillende andere activiteiten gebruiken, die de groei van onze vzw zullen ondersteunen.

Belangrijk is dat onze circusgeest altijd centraal zal blijven staan.

De polyvalente ruimte zal dienen als…

  • een gezellige bar, waar onze gasten kunnen napraten!

Over het adembenemends dat ze net hebben gezien tijdens de show. Over wat ze gevoeld of gedacht hebben bij die ene scène. Over hoe ze hun kind zien groeien door de circusgeest.

  • een ontmoetingsplek voor onze eigen leden!

Het wordt een veilige plek voor onze jongeren waar ze hun fantasie durven verkennen, hun grenzen durven aftasten en hun ideeën verwezenlijken. Tijdens het kamp boterhammen zonder stof eten, met een begeleider rustig kunnen brainstormen over een nieuwe act of eindelijk dat circusweekend kunnen organiseren waarop we ook jongeren uit andere circusateliers uitnodigen.

  • een plaats om uw feest in circusstijl te vieren!

Een circusbabyborrel voor uw toekomstige artiest, een teambuilding om de circusmagie los te laten op uw collega’s, een vergaderruimte om uw team te laten inspireren door de verbeeldingskracht van het circus. In het circus kan echt alles.

Omdat onze circusschool in een charmant maar oud gebouw huist, moeten daarvoor eerst grooote werken uitgevoerd worden. Denk aan muren slopen, vloeren leggen, isoleren, timmeren en schilderen. En dat kost veel tijd van onze ongelooflijke vrijwilligers en helaas ook veel geld. Gelukkig kan jij ons helpen! Want echt alle kleine beetjes helpen om de groei van onze circusschool te ondersteunen!

Als je de VZW Sarakasi financieel wil steunen, kan je een overschrijving doen op het rekeningnummer:

BE51 9792 3984 7962

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om een mail te sturen naar info@sarakasi.be. Wij staan je met plezier te woord.

Het circus dankt u!