Dendermonde

In Dendermonde plannen we samen met cc Belgica vanaf september 2022 een heel schooljaar multicircuslessen voor kinderen van het 1e, 2e en 3e leerjaar en voor kinderen uit het 4e, 5e en 6e leerjaar.
Deelnemers kunnen inschrijven per semester of meteen voor een heel werkjaar van september 2022 tot juni 2023. De lessen gaan door in zaal Belgica Bis, Kerkstraat in Dendermonde.

Multicircus? 
Tijdens de lessen multicircus komt de basis van de vier circusdisciplines aan bod: jongleren, evenwicht, acrobatie en circustheater. Bij de kleinsten ligt de nadruk op spel en op het ontdekken van circusmateriaal. Langzaamaan verleggen de we focus en worden de lessen technischer.

13u30 – 14u30: multicircus 1e, 2e, 3e leerjaar
14u45 – 15u45: multicircus 4e, 5e, 6e leerjaar

Deelnemen kost 140 euro voor een heel werkjaar (september ’22 – juni ’23).
Schrijf je liever in voor een half jaar? (September tot december of januari tot juni.) Dan betaal je 85 euro.

De lessenreeksen gaan van start op woensdag 21 september en eindigen half juni. Er is geen les tijdens de schoolvakanties.

Inschrijven voor de lessen in Dendermonde kan hier.

Bij Sarakasi en cc Belgica willen we iedereen de kans geven om aan circus te doen. Mensen met een UITpas krijgen hier korting.


Heb je geen UITpas en houdt het inschrijvingsgeld je tegen om naar onze lessen te komen? Stuur ons een mailtje en we vinden samen een oplossing.