Aalst – Studio Cirk!

Samen met cc De Werf geven we multicircuslessen onder de naam Studio CIRK! in de circuskapel in Aalst.

We geven multicircuslessen voor kinderen vanaf het eerste leerjaar. In die lessen kunnen kinderen en jongeren kennismaken met de verschillende circustechnieken.

Tweede en derde kleuters en hun ouder kunnen deelnemen aan de ouder-kindles. Ouder en kind leren op een speelse manier hun lichaam kennen samen met de ouder. Bovendien maken ze kennis met het circusmateriaal.

We plannen ook twee modules voor volwassenen. Die bestaan telkens uit zes lessen. Op het najaarsprogramma 2022 staat een module luchtacrobatie en een module jonglerie.

Weet je niet goed welke dagen er lessen zijn?
Hier vind je onze lessenkalender van 2022 – 2023 .

Klik op onderstaand lessenrooster en je ziet ‘m in ’t groot.

 

Het lesjaar gaat van start op 20 september 2022, we eindigen onze lessenreeks begin juni.

De circuskapel ligt in de Sint-Annalaan 41/2, 9300 Aalst.

Deelnemen kost 140 euro voor 30 circuslessen van 1 uur vanaf half september tot half juni. Voor de 12-plus les, die een halfuur langer duurt, betaal je 195 euro voor een jaar. Ouder-kind betalen 140 euro per duo. Een module voor volwassenen kost 60 euro voor een reeks.

Inschrijven voor een les doe je hier.

 

Bij Sarakasi en bij Studio CIRK! willen we iedereen de kans geven om aan circus te doen. Mensen met een UITpas aan kansenstatuut krijgen hier korting.


Heb je geen UITpas en houdt het inschrijvingsgeld je tegen om naar onze lessen te komen? Stuur ons een mailtje en we vinden samen een oplossing.