kampen

Herfstkamp 2023

Tijdens de week Herfstvakantie plannen we een multidriedaagse voor kinderen die geboren zijn in 2015, 2016 of 2017.

Wat houdt zo’n driedaagse in?

Tijdens de drie dagen komen de verschillende circustechnieken aan bod: van evenwicht tot acrobatie, jonglerie en misschien zelfs een beetje circustheater. Voor kinderen die hun eerste stapjes in ons atelier zetten, wordt het een ontdekkingsreis, wie al wat meer ervaring heeft, wordt uitgedaagd om de technieken verder uit te diepen.

We houden eraan om kinderen in hun eigen leeftijdsgroep te laten deelnemen. Er worden enkel uitzonderingen gemaakt voor broer/zus van een deelnemer op voorwaarde dat die niet meer verschilt dan één jaar van de leeftijdsgroep.

Datum

1 tot en met 3 november 2023

Praktisch

Onze kampen starten om 9 uur en eindigen om 16 uur. De deuren van het atelier gaan al open om 8u30, vanaf dan is er opvang en kan er vrij getraind worden. Ook van 16u tot 16u30 is er een opvangmoment.

Deelnemers brengen zelf een lunchpakket, tienuurtje, vieruurtje en een drinkbus mee. Wie ’s middags iets anders dan water drinkt, brengt dat zelf mee.

Inschrijven

Deelnemen kost 85 euro voor de drie dagen samen.
! De kampen gaan pas door bij voldoende inschrijvingen. We brengen de mensen die inschreven meteen op de hoogte als dat minimumaantal bereikt is.

>> Inschrijven doe je hier! <<

Nog vragen? Zeker mailen naar info@sarakasi.be