kampen

Eenwielerdriedaagse tijdens de paasvakantie

In de paasvakantie plannen we een driedaags multicircus- en eenwielerkamp voor iedereen die geboren is in 2009, 2014 en alles daartussen.
De eenwielerdriedaagse gaat door op dinsdag 2,  woensdag 3 en donderdag 4 april 2024.

>> Inschrijven doe je hier! <<

Wat houdt zo’n driedaagse in?

Tijdens de drie dagen komen de verschillende circustechnieken aan bod: van evenwicht tot acrobatie, jonglerie en misschien zelfs een beetje circustheater. De focus zal liggen op (leren) eenwieleren. Het kamp zal zo worden opgedeeld dat je tijdens de voormiddag kan proeven van een gevarieerd aanbod circustechnieken (multicircus) en dat we in de namiddag samen gaan eenwieleren. Op en met de eenwieler zal je ook spelletjes spelen, en misschien kan je zelfs al meedoen met eenwielerbasket! 

Voor kinderen en jongeren die hun eerste stapjes in ons atelier zetten, wordt het een ontdekkingsreis, wie al wat meer ervaring heeft, wordt uitgedaagd om de technieken verder uit te diepen.

We houden eraan om kinderen in hun eigen leeftijdsgroep te laten deelnemen. Er worden enkel uitzonderingen gemaakt voor broer/zus van een deelnemer op voorwaarde dat die niet meer dan één jaar verschilt van de leeftijdsgroep.

 

Praktisch

Onze kampen starten om 9 uur en eindigen om 16 uur. De deuren van het atelier gaan al open om 8u30, vanaf dan is er opvang en kan er vrij getraind worden. Ook van 16u tot 16u30 is er een opvangmoment.

De eenwielerdriedaagse gaat door in ons atelier in Denderbelle, Kapellenstraat 56.

Deelnemers brengen zelf een lunchpakket, tienuurtje, vieruurtje en een drinkbus mee. Wie ’s middags iets anders dan water drinkt, brengt dat zelf mee.

Inschrijven

Deelnemen kost 85 euro voor de drie dagen samen.
! Het kamp gaat pas door bij voldoende inschrijvingen. We brengen de mensen die inschreven meteen op de hoogte als dat minimumaantal bereikt is.

Nog vragen? Zeker mailen naar info@sarakasi.be