Lessenaanbod 2018-2019: schrijf nu in!

In ons elfde werkjaar breiden we ons lessenaanbod alweer wat uit met eenwielerlessen voor beginners, multicircus voor volwassenen en kleutercircus!
Al onze andere lessen blijven bestaan.

Lees snel verder voor meer info en inschrijvingen.

Circusaanbod 2018 – 2019 

Alle lessen die we afgelopen jaar aanboden blijven bewaard. U kan zich dus terug inschrijven voor multicircus op dinsdag, donderdag of zondag en we hebben opnieuw een moment ‘open ruimte’ op zondagavond. De lessen starten op maandag 17 september.

De eenwielerlessen op zaterdag blijven ook bewaard, maar daar verandert het een klein beetje. Voortaan kan je kiezen uit drie eenwielerlessen in plaats van twee!

  • Eenwieler starter: Iedereen vanaf het eerste leerjaar kan voortaan eenwielerles volgen. Je bent “starter” als je nog niet in het vijfde leerjaar zit, of als je nog niet vlot kan opstappen en een paar kilometer rijden. Op zaterdag van 9u30 tot 10u15.
  • Eenwieler gevorderd: Voor eenwieleraars vanaf het vijfde leerjaar, die vlot kunnen opstappen en een toertje rijden. Op zaterdag van 10u15 tot 11u45.
  • Eenwielerbasket: Voor eenwieleraars vanaf het vijfde leerjaar. Op zaterdag van 11u45 tot 12u45.

Op donderdagavond komt er ook een specialleke bij: je leeftijd is geen excuus meer, want voortaan kan je als volwassene ook komen circussen! Van 20u tot 21u30 is er namelijk multicircus voor volwassenen.

En dan last but not least, op zondagochtend bieden we kleutercircus aan!
Kom samen met je jonge artiest uit de tweede of derde kleuterklas naar de circusles.  Ontdek samen de wereld van het circus, leer samen acrobatische figuren aan, … en vooral, geniet van de quality time! Deze les gaat om de twee weken door van 9u tot 10u.

Klik hier voor de volledige lessenrooster.

Prijzen

Hoe meer je komt circussen, hoe goedkoper de les wordt per uur.
Je mag de uren van alle gezinsleden samentellen, uitgezonderd de open ruimte (die kost €30). Onderstaande prijzen gelden voor een heel circusjaar.

  • 1u00 = €120
  • 1u30 = €175
  • 2u00 = €225
  • 2u30 = €270
  • 3u00 = €310

Inschrijven?

Dat kan via deze link!

Vragen over ons circusaanbod?

Mail naar info@sarakasi.be